Tietosuojaseloste

 

Rekisteriseloste: Asiakasrekisteri

 

Rekisterin pitäjä

 

Maatalousyhtymä Lahisten Kartano

Y-tunnus: 0349327-7

Osoite: Lahistentie 245, 37770 Tarttila

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

 

Elisabeth von Konow

lahisten@lahistenkartano.fi

Puh. +358408383949

 

Rekisterin nimi

 

Lahisten kartanon asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

 

Tilausten toteuttaminen, laskutus ja niihin liittyvän viestinnän hoitaminen, asiakaspalvelu, kanta-asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä palvelun seuranta ja kehitys. Henkilötietoja käsitellään tilausten, laskutuksen ja muiden asiakkuuden hoitamiseen liittyvien toimenpiteiden yhteydessä. Palvelun seurantaan ja kehitykseen tietoja ei käsitellä henkilötasolla. Henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen tai asiakassuhteeseen. 

 

Rekisterin sisältämät tiedot sekä tietolähteet

 

Rekisteriin voidaan tallentaa seuraavia tietoja:

 

  • Nimitiedot

  • Osoitetiedot

  • Sähköpostiosoite

  • Puhelinnumero

  • Tilatut tuotteet ja muut tilaukseen yhteydessä annetut tiedot sekä tilaushistoria  

  • IP-numero

  • Tämän sivuston selailu

 

Rekisteriin voidaan tallentaa ne tiedot, jotka henkilö on antanut suullisesti, puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujen kautta tilauksen yhteydessä tai muiden lomakkeiden kautta. 

 

Tietojen luovuttaminen  ja tietojen siirto siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

 

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, paitsi viranomaisten niin edellyttäessä. 

 

Käytämme tilausten toimeenpanossa yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneille, kuten noutopisteen henkilökunnalle, voidaan luovuttaa nimitiedot ja tiedot tilatuista tuotteista siltä osin kuin se on tarpeellista tilauksen toimittamiseen.

 

Käytämme toiminnassamme sähköisiä palveluja, kuten verkkosivujen alustan tarjoajaa. Näiden valinnassa on huomioitu tietosuojalainsäädäntö ja niihin luovutetaan vain tarpeelliset tiedot. Tietoja voidaan luovuttaa palveluihin, jotka toimivat Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella noudattaen tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. 

 

Henkilötietojen säilytysaika

 

Säilytämme tietoja toistaiseksi. Tiedot poistetaan rekisteristä kulloinkin voimassa olevan käytännön mukaisin väliajoin tehtävissä rekisterin puhdistuksissa.

 

Rekisterin suojaus

 

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat suojattuja palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla.

 

Rekisteröidyn oikeudet

 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot rekisteristä ja tarvittaessa vaatia niiden oikaisua tai poistamista, rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä, peruuttaa aiemmin annettu suostumus tietojen käsittelylle, tehdä valitus valvontaviranomaisille sekä kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointitarkoituksiin.  Pyynnöt osoitetaan yllä mainitulle yhteyshenkilölle.   

 

Rekisteriseloste: Markkinointirekisteri (Uutiskirje)

 

Rekisterin pitäjä

 

Maatalousyhtymä Lahisten Kartano

Y-tunnus: 0349327-7

Osoite: Lahistentie 245, 37770 Tarttila

 

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

 

Elisabeth von Konow

lahisten@lahistenkartano.fi

Puh. +358408383949

 

Rekisterin nimi

 

Lahisten kartanon markkinointirekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus 

 

Lahisten kartanon uutiskirjeen vastaanottajarekisteri. Uutiskirjettä käytetään toiminnasta viestimiseen, asiakaskyselyiden lähettämiseen ja suoramarkkinointiin. Henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen tai asiakassuhteeseen. 

 

Rekisterin sisältämät tiedot sekä tietolähteet

 

Rekisteriin voidaan tallentaa nimitietoja ja sähköpostiosoite.

 

Rekisteriin tallennetaan uutiskirjeen tilaajien tiedot. Uutiskirje voidaan tilataan verkkokaupan tilauksen yhteydessä erillistä boksia valitsemalla, verkkosivuilla olevan siihen tarkoitetun lomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse tai suullisesti.

 

Tietojen luovuttaminen  ja tietojen siirto siirto EU:n ja ETA:n ulkopuolelle

 

Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, paitsi viranomaisten niin edellyttäessä. 

 

Käytämme tilausten toimeenpanossa yhteistyökumppaneita. Yhteistyökumppaneille, kuten noutopisteen henkilökunnalle, voidaan luovuttaa nimitiedot ja tiedot tilatuista tuotteista siltä osin kuin se on tarpeellista tilauksen toimittamiseen.

 

Käytämme toiminnassamme sähköisiä palveluja, kuten verkkosivujen alustan tarjoajaa. Näiden valinnassa on huomioitu tietosuojalainsäädäntö ja niihin luovutetaan vain tarpeelliset tiedot. Tietoja voidaan luovuttaa palveluihin, jotka toimivat Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolella noudattaen tietosuojalainsäädännön vaatimuksia. 

 

Henkilötietojen säilytysaika

 

Säilytämme tietoja toistaiseksi. Tiedot poistetaan rekisteristä kulloinkin voimassa olevan käytännön mukaisin väliajoin tehtävissä rekisterin puhdistuksissa.

 

Rekisterin suojaus

 

Asiakasrekisteriä käsitellään luottamuksellisesti. Tiedot kerätään tietokantoihin, jotka ovat suojattuja palomuureilla, salasanoilla ja muilla teknisillä keinoilla.

 

Rekisteröidyn oikeudet

 

Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot rekisteristä ja tarvittaessa vaatia niiden oikaisua tai poistamista, rajoittaa tai vastustaa tietojensa käsittelyä, peruuttaa aiemmin annettu suostumus tietojen käsittelylle, tehdä valitus valvontaviranomaisille sekä kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointitarkoituksiin.  Pyynnöt osoitetaan yllä mainitulle yhteyshenkilölle.   

 

Evästeet

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä (eng. cookies) mm. sivuston käytön seuraamiseen ja kohdennetun personoidun sisällön tuottamiseen sivuston käyttäjille. Näin palvelua voidaan kehittää edelleen aiempaa käyttäjäystävällisemmäksi. 

 

Käyttäjä voi hallita ja/tai poistaa evästeitä vapaasti. Ohjeita löytyy mm. osoitteesta aboutcookies.org. Evästeiden poistaminen saattaa vaikuttaa joihinkin sivun toimintojen toimivuuteen.

 

Käyttäjän verkkoselain hyväksyy yleensä evästeet oletusasetuksin, mutta käyttäjä voi myös torjua evästeiden käytön oman selaimensa asetuksista. Käyttäjä voi poistaa kaikki hänen tietokoneella olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Lisätietoja selainkohtaisista käyttöohjeista saat selaimesi valmistajan ohjeista. Jotkin sivun toiminnot saattavat toimia huonommin tai eivät ollenkaan.

 

Google Analytics

 

Sivustolla on käytössä Google Analytics -käyttäjäraportointi. Anonyymi kävijätilastointi perustuu selaimesi ja nettiyhteytesi välittämiin puhtaasti teknisiin tietoihin, eikä tässä tilastoinnissa saada tietoja itse kävijästä henkilönä. Demografia- ja aihepiiriraportointi saattaa kerätä teknisen tilastoinnin lisäksi henkilökohtaisia kohderyhmätietoja sekä aihepiiritietoja kiinnostuksen kohteista.

 

Raporteista selviää, kuinka moni sivuston käyttäjistä vierailee sivustolla tietyllä ajanjaksolla ja kuinka heidän käyttäytymisensä vaihtelee esimerkiksi kohderyhmittäin. Raporttien tiedot saadaan kolmannen osapuolen evästeestä. Jos eväste ei liity johonkin käyttäjään, kohderyhmätietoja ja aihepiirejä ei voida päätellä tilastoista. Google Analyticsin käytön voi halutessaan estää selaimen laajennusosalla.

 

Tietosuojaselosteen päivitys

 

Ilmoitamme tämän selosteen mahdollisesta päivityksestä tämän sivun ensimmäisessä kappaleessa.

 

Laadittu 21.5.2021